Amit érdemes tudni

Leggyakoribb kérdések

Alább néhány fontos információ a Zamárdi FunPark és vizi akadálypálya használatáról. Amennyiben nem talál választ a kérdésére, írja meg nekünk vagy vegye fel a kapcsolatot velünk emailben vagy Facebook oldalunkon keresztül.

A nyári szezonban a FunPark nyitvatartása, minden nap: 9:00 – 20:00. Az utolsó játék kezdete 19 óra, a jegy időhosszától függetlenül. Másodfokú viharjelzés esetén a FunPark zárva tart és a viharjelzés megszűntét vagy mérséklését követően a nyitvatartást az Üzemeltető saját hatáskörében állapítja meg.

FunPark igénybevétele csak 110 – 210 cm közötti magasságú vendégek számára megengedett. Ezen méretek alatti és feletti vendégek még saját felelősségre sem vehetik igénybe.

Részvételi szabályok:

 • 4 éven aluli gyermek nem vehet részt a játékban,
 • 4-7 év közötti gyermek csak kísérő nagykorú személy közvetlen felügyelete mellett tartózkodhat a FunPark-ban, oly módon, hogy a nagykorú személy kíséri a gyermeket a játékon, jegy megváltása mellett,
 • 7-14 év közötti gyermek csak kísérő nagykorú személy felügyelete mellett tartózkodhat a FunPark-ban, oly módon, hogy nagykorú személy a FunPark játéktere mellett – a jelen Házirendben foglaltak betartásával – figyelemmel kíséri a gyermeket a játék során, jegy megváltása nélkül.
 • 14 év feletti személyek önállóan részt vehetnek a játékban, jegy megváltása mellett.
 • A Használónak, illetve kiskorúak esetén a törvényes képviselőnek, kísérő nagykorú személynek nyilatkoznia kell úszás tudásáról.
 • A Használónak, illetve kiskorúak esetén a törvényes képviselőnek, kísérő nagykorú személynek az egyéni felelősségvállalási nyilatkozatot ki kell töltenie és aláírásával el kell látnia.
Fürdőruhára, esetleg egy törülközőre. Mentőmellény viselése kötelező. Ezeket mi biztosítjuk. Továbbá minden vendégnek a Funpark használata előtt kötelező kitöltenie a Felelőségvállalási nyilatkozatot. Ha nem akar ezzel a helyszínen időt veszíteni a helyszínen töltse le, és hozza magával a kinyomtava aláírva.
 • A Használó – használat megkezdése előtt – köteles kitölteni az egyéni felelősségvállalási nyilatkozatot, abban megadni nevét, anyja nevét, lakcímét, születési idejét (év/hó/nap) és e-mail címét (nem kötelező). A személyazonosságot igazoló iratot köteles bemutatni a személyzetnek, annak alátámasztására, hogy az abban foglalt adatok helyesek. (érdemes ezt előre kitölteni megspórolva ezt az időt a helszínen) 
 • Használó tudomásul veszi, hogy a FunPark-ot csak az egyéni felelősségvállalási nyilatkozat kitöltése és aláírása esetén, csak saját felelősségére és csak az üzemeltető által átadott eszközökkel használhatja, illetve, hogy a használat érdekében átadott eszközért (mentőmellény, neoprén ruházat), mindenki teljes anyagi és biztonsági felelősséggel tartozik.

A Zamárdi Funpark a zamárdi strand keleti részén
a Margó Ede sétányon található. Pontos címért kattintson a Kapcsolat oldalunkra.

 • Félórás jegy – 2000 Ft
 • Egyórás jegy – 3000 Ft
 • Napijegy – 6000 Ft
Bővebben az árakról

Mindenki aki érvényes belépőjeggyel rendelkezik. A kísérők és a várakozók a FunPark erre a célra kialakított várakozó területén tartózkodhatnak, egyebekben – belépőjegy megváltása nélkül – a FunPark-ot nem használhatják. A használók a használat ideje alatt bármikor kijöhetnek és visszamehetnek oda, de a személyzet használati idő végét jelző jelzésére kötelesek haladéktalanul elhagyni a FunPark területét.

 • 4-7 év közötti gyermek csak kísérő nagykorú személy közvetlen felügyelete mellett tartózkodhat a FunPark-ban, oly módon, hogy a nagykorú személy kíséri a gyermeket a játékon, jegy megváltása mellett,
 • 7-14 év közötti gyermek csak kísérő nagykorú személy felügyelete mellett tartózkodhat a FunPark-ban, oly módon, hogy a nagykorú személy a FunPark játéktere mellett – a jelen Házirendben foglaltak betartásával – figyelemmel kíséri a gyermeket a játék során, jegy megváltása nélkül.

Mindenki, aki használja a FunPark-ot úszástudásától függetlenül köteles mentőmellényt viselni! Ezen szabály megszegése játéktérről való azonnali kitiltással jár.

A Használók kizárólag mezítláb, vagy neoprén zokniban tartózkodhatnak a játéktérben, fürdőruhájukon kívül semmilyen ékszert, szúró-vágó eszközt, vagy a játékok felületén sérülést okozni képes tárgyat nem vihetnek magukkal. Ugyancsak tilos étel, ital és egyéb használati tárgy játéktérbe vitele.

Minden vendégünket arra kérjük, hogy a Zamárdi FunPark igénybevétele előtt olvassa el a részletes Házirendet és ismerkedjen meg a funpark használatainak feltételeivel.

További kérdése van?
Írjon nekünk!